gratis 1-op-1 Signature Style analyse

Lieve mooie vrouw,

Ik geloof dat succes niet vanzelf komt. Sterker nog, ik geloof dat jij daar juist heel veel invloed op hebt. Maar niet zoals de meeste mensen denken. Ik ben er van overtuigd dat meer kennis en kunde je helemaal niet verder helpt. Maar in de basis volledig jezelf kunnen zijn in het runnen van jouw bedrijf wel. Uitstraling is daarbij KEY. Hoe jij jezelf ziet en dat wat jij naar anderen uitstraalt is super belangrijk voor het vertrouwen in jezelf én de klant. Dat wordt naar mijn idee écht onderschat.

Inmiddels heb ik sinds begin 2018 met succes vrouwen geholpen om hun persoonlijkheid te laten reflecteren in een unieke kledingstijl die helemaal past bij wie ze zijn. Met als resultaat: Meer Impact, meer omzet en 100% zichtbaar zichzelf.

 • Ben jij ook toe aan de volgende stap in jouw bedrijf?
 • Wil je leren hoe je het verschil maakt met een kledingstijl die matcht met wie je van binnen bent?
 • Wil je leren hoe je wordt opgemerkt en die WoW factor voelt, uitstraalt maar ook aantrekt?
 • Wil je leren hoe jij daardoor de juiste klanten aantrekt?
 • Geef je dan hieronder op voor een persoonlijke analyse met mij.

In deze Signature Style analyse leer je:

 • Hoe je in 3 stappen jouw eigen Signature Style creëert.
 • Wat je nodig hebt om jezelf als Personal Brand stevig neer te zetten in je Bizz.
 • Hoe je dit doorvoert in je hele (online) zichtbaarheid.
 • Welke groeistappen je nu kunt zetten om die WoW-factor letterlijk aan te trekken.
 • Belangrijk: Helaas kan ik niet iedereen helpen. Ik kan je helpen wanneer je:
 • Al een goedlopend bedrijf hebt, met betalende klanten.
 • Minimale vaardigheden hebt van marketing en sales.
 • Bereid bent om te investeren in jezelf én je bedrijf.

Wees er wel snel bij!

Wekelijks krijg ik vele aanvragen en ik heb slechts plek voor 3 analyses per week. Geef je snel op!  Je ontvangt van mij direct een mail waarin een aantal vragen staan die ik je vraag te beantwoorden. Zo weet ik zeker dat ik je écht kan helpen.

Ik verheug me erop je te spreken, tot snel!

Mandy

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoon
Skypeadres
Wat is de belangrijkste reden dat jij deze analyse aanvraagt?
Hoe lang loop je al rond met de gedachten?
Waar zou je het liefst mee geholpen willen worden?
Ben je bereid om te investeren in jezelf?

© Copyright Bloom for Life