Voor de ondernemende, gevoelige creatieve vrouw die NU wil ontdekken WIE ze is en wat ze écht wil…
Die gaat voor Miss Match en er naar verlangt de Krachtigste en Mooiste versie van zichzelf te zijn.


Herken jij dit? Je…

R

voelt je moe en futloos… je cijfert jezelf continu weg.. Je hebt een rottig onrustig gevoel in je en bent toe aan rust en ruimte voor jezelf;

R

wilt niet meer in een spagaat tussen werk en je gezin leven (je bent er echt klaar mee). Je voelt dat er een andere balans nodig is die meer bij jou past;

R

leeft vanachter een masker, je houdt het niet meer vol… Je vraagt je telkens af of dit het nu is? Je laat je vooral door de mening van anderen leiden en weet niet meer wie je écht bent;

R

voelt je zo gefrustreerd omdat je weet dat er méér in je zit en het er maar niet uitkomt;

R

weet niet wat je écht wilt en mist de vrijheid en voldoening in dat wat je nu doet;

R

hebt dat kritische stemmetje steeds bij je.. Kan ik dat wel .. Ben ik wel goed genoeg…Wie wil mij nou?

Doe je niets? Dan blijft het zo…

Dan blijf je worstelen met dat gevoel dat je nooit goed genoeg bent, dat het altijd beter kan.
Dan blijft de onrust in jezelf.

Dan vraag je je nog steeds af “Is dit het nou?” Ben je nog steeds gefrustreerd omdat je niet weet wat je wél wilt.
Kom je zeker niet uit die ratrace. Heb je nog steeds de baan die je niet leuk vindt en voel je je nog altijd onzeker
wanneer je in de spiegel kijkt. Uiteindelijk beland je in een burn-out en ben je nóg verder van huis!


Het is genoeg, je staat op een kruispunt om het NU anders te doen! Je…

R

wilt graag de controle over je leven terug en gaan voor wat JOU gelukkig maakt

R

verlangt ernaar in harmonie te zijn met wie je écht bent, zonder twijfel, angst of onzekerheid

R

wilt niet meer op de handrem leven. Je staat te trappelen om nu voor eens en altijd écht te ontdekken wat je wilt

R

hunkert ernaar jezelf te laten zien, je weer krachtig te voelen en vol passie te doen wat écht bij jou past

R

wil heel graag meer zelfvertrouwen ontwikkelen en daarmee het MAXIMALE uit jezelf halen

R

verlangt ernaar die succesvolle en woest aantrekkelijke vrouw te zijn (een echte Miss Match ;)) en van oor tot oor te stralen

BE YOUR OWN MISS MATCH

Uiteindelijk draait het allemaal om jou. Dat jij in actie komt om te veranderen!
Voorkom die vette mismatch en neem vanaf nu het heft in eigen hand.
Zeg JA tegen jezelf. Kies voor meer energie, zelfvertrouwen en doen wat jou gelukkig maakt!

Die Mismatch overkwam ook mij!

Alles was op papier prima voor elkaar… het echte huisje boompje beestje gevoel zal ik maar zeggen. Niets te klagen, echt niet. En niet alleen dat …ik was ook nog in een uitzonderlijke positie dat mijn man “het grote geld” verdiende. Easy, geen vuiltje aan de lucht. Ondertussen startte ik tot 2 keer toe een eigen bedrijf én werd moeder.

Maar hé, het ging heus wel goed hoor..

Aan mij zag je niets! Zette mijn het gaat met mij prima masker op. Zag er tip top uit en mijn huis was zelfs met kind brandschoon. Eerlijk? Achter de schermen was ik kapot, moe, onrustig, onzeker en gefrustreerd! Ik deed dingen die totaal niet bij mij paste (mismatch) en werd ziek. Goed ziek. Nog even en ik stevende af op mijn 2e burn-out.

Waarom het in mijn eentje niet lukte

Je wilt het NU anders, maar hoe dan en waar begin je? Ik liep totaal vast! Jarenlang hield ik rekening met iedereen, dus het roer omgooien was lastig en spannend. Zoveel tijd besteden aan mijzelf. Is dat niet egoïstisch?

Ik toonde lef en ging ervoor. Stopte mijn bedrijf en meer 😉 Investeerde de afgelopen 2 jaar veel tijd, geld (meer dan €30.000) en energie in de Mandy BV. Ik voelde mij gesteund door gelijkgestemde vrouwen in de community. Maakte krachtig mijn eigen keuzes. Liet mij door de allerbeste trainen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, lifestyle & business.

Now I AM

Wat mij het meest raakte van alles… is dat mensen over mij een totaal ander beeld hadden. Ze zagen niet wie ik écht ben. Nu straal ik en durf ik mijzelf te laten zien zoals ik ben. Niets staat meer stil. Alles is nu een verrassing. Heerlijk! Echt ik zeg het je. Het mooiste dat je kunt worden is jezelf. Show it to the world!

Stop nu met het prinsessen gedrag.

Ik geloof dat jij die krachtige vrouw wordt die weet wat ze wil, doet wat bij haar past én straalt als nooit tevoren. Je leeft weer vol plezier, vrijheid en voldoening. Je maakt nu vanuit je hart jouw dromen waar!

Het raakte mij, ik had nog wat werk te doen! Onbewust hield ik mij nog op de handrem als Valentina. Dat wat ik als excentrieke Funky Juffie gewoon doe, kan ik als Valentina natuurlijk ook, maar dat vond ik soms nog lastig. Bij Mandy heb ik geleerd mijn sterke punten te belichten. Ze is liefdevol, oprecht en kijkt verder dan de buitenkant. Ze is iemand bij wie je je snel thuis voelt. Nu ik weet wat mij tegenhield, kan ik nog meer écht Valentina zijn.

Valentina Pentury

Eigenaar Pocaflower Productions

Wat brengt het 4 maanden BLOOM-up programma je?

Je leert hoe je helderheid en inzicht krijgt en ziet duidelijk waar jij nu staat.

Je ziet wat jij nodig hebt om je authentieke beste zelf te zijn en ontdekt wat je écht wilt.

Je leert daadkrachtig te zijn zonder blokkades, zodat alles weer lekker stroomt.

Je leert weer te vertrouwen op jezelf en zet stappen waarvan je had gedacht dat je die nooit zou durven.

Je leert hoe je geluk en voldoening in je leven krijgt. En echt….dat is zo fijn!

Je ervaart weer vrijheid en plezier en doet alleen nog maar wat écht goed voelt.

Je bruist en bubbelt weer van de energie (heerlijk!) én je leert dit op jouw unieke manier uit te dragen.

Wow factor!! Your presence is felt!! (niemand kan meer om je heen zeg ik je ;))

Zeg JA tegen jezelf en start nu het unieke Creëer je WoW factor programma, zodat je gezien wordt om wie je écht bent.

Wat was ik druk bezig om mezelf weer te vinden. Tenminste, dat is wat ik dacht! Niets is minder waar. Ik was al wel op weg in de zoektocht naar mijn geluk, maar zocht het buiten mezelf. Mandy, liet ze me zien waarmee ik bezig was. Ze hield me letterlijk de spiegel voor en gaf me dat zetje de goede richting in. Vanaf dat moment vielen allerlei puzzelstukjes in elkaar. En nu ben ik er, bij mijn hart, bij mezelf en voel ik zo’n grote rust! Hier ligt het fundament om verder te gaan. Ik voel mijn bruisende ik naar de oppervlakte komen, heb er zin in. De sparkling bubbles, waar ik zo van hou… Cheerz!

Marieke Vedder-Sigmans

Succes is loving life and daring to live it

– Maya Angelou –


Wat is het resultaat als je deelneemt aan dit unieke Bloom-up programma?

Het belangrijkste resultaat is dat je durft te leven vanuit je hart op jouw manier. Dat je in plaats van die beren op de weg, weer kansen en mogelijkheden ziet, creëert en pakt. En ik voorspel je een onvoorwaardelijke liefde voor jezelf zoals jij je nog nooit gevoeld hebt. Je neemt vol zelfvertrouwen die stappen die je doen groeien. Gewoon zoals je bent.
Als je meedoet aan het 4 maanden programma help ik je jouw unieke kracht te ontdekken en toe te passen. Je ontdekt wat bij je past en het allerliefste doet. Ik geloof dat als we allemaal doen waar we van houden, de wereld telkens een beetje mooier kleurt.

R

Je krijgt 3 fantastische live trainingsdagen van 10:00 tot 15:30 op een prachtige locatie waar ik je persoonlijk en intensief train. Op deze dagen kom je samen met de andere Bloom for Life vrouwen. Waar je je welkom voelt, kunt delen en waar je geen gekke vragen kunt stellen 😉 Alle vragen zijn té gek!

R

Om de week ontvang je op maandag per mail uitdagende oefeningen en opdrachten die je stretchen en waarmee je direct aan de slag kunt.

R

Wekelijkse Q&A sessies waarin ik je persoonlijk begeleid. Tijdens deze sessies kun je al jouw brandende vragen stellen. Wat speelt er? Waar loop je tegen aan? Alle vraag & antwoord sessies worden opgenomen. Mocht je er niet bij kunnen zijn.. dan kun je ze altijd terugkijken.

R

Je krijgt toegang tot de besloten Facebook Community waar je met gelijkgestemden vrouwen kunt delen, inspireren én van elkaar kunt leren. Je brengt elkaar naar grotere hoogten 😉

Op het oog had ik het prima voor elkaar. Maar zo voelde het voor mij niet. Ik liep vast in mijn dagelijkse routine, werk én zorgen voor mijn gezin, voelde mij totaal geleefd. Alsof ik gevangen zat in de situatie en de vrijheid niet meer kon voelen. Ik werd er benauwd en gestrest van. Continu ging de vraag door mijn hoofd ‘Wie ben ik nou en wat wil ik nu eigenlijk?’ Eigenlijk was ik mezelf ‘kwijtgeraakt’. Stond totaal niet meer in mijn kracht. Ik wist, er moet iets veranderen!

Het programma heeft mij geholpen om écht naar mezelf te kijken. Ik voelde mij gehoord en gezien en er werd met aandacht naar mij geluisterd. Mandy heeft mij een spiegel voorgehouden die heel waardevol is geweest. Het heeft mij geholpen beslissingen meer vanuit mijzelf te maken. Te gaan staan voor wat ik waard ben. Zo fijn, ik voel mij weer heerlijk, krachtig en in balans!

Mandy is een heel fijn, open en oprecht persoon die het beste in je naar boven haalt. Het voelde als een warm bad. Een krachtige vrouw met een prachtige missie.

Esther Braam

Virtueel Assistent bij HappyworksVA

Wat maakt dit programma anders dan alle andere programma’s?

Wat maakt de buurman anders dan jouw man? Precies! Me Myself & I. Net als jij is ervan mij ook maar 1. Ik heb dit unieke en persoonlijke programma met grote zorg en creativiteit samengesteld. Daarin vind je alles wat voor mij gewerkt heeft inside & out en waarvan ik geloof dat dit ook jou een gelukkig bloeiend rijk leven geeft.

Wanneer is deelname aan dit programma echt niets voor jou?

  • Als je liever wacht tot alles in rustiger vaarwater komt voordat je überhaupt de 1e stap kunt zetten naar een gelukkiger leven voor jezelf. It all starts with you! Geen stappen? Geen verandering!
  • Wanneer je 100% garantie wilt en dus zeker moet weten of dit allemaal wel voor je gaat werken. Laat ik je uit de droom helpen, je moet écht zelf aan de bak. Wachten tot anderen het voor je doen….Nee, dan wordt het niks en dat maakt je zeker niet gelukkiger. Ik help je, maar je moet het écht zelf doen.
  • Als je geen verantwoordelijkheid wil nemen voor je eigen dromen, wensen en verlangens, zonde van de investering!
  • Als je er de voorkeur aan geeft dat je eerst moet zien en dan geloven. Neem van mij aan dat met deze instelling je zeker niet dat mooie droom leven creëert voor jezelf. En dat weet je maar al te goed!