Voor de vrouwelijke ondernemer die klaar is om van het scherm af te spatten. Die met haar business mee wil groeien en zichzelf wil laten zien in een kledingstijl die naadloos past bij wie ze is. Vol vertrouwen. Vol plezier. Niet als een etalagepop of lawaaipapegaai. Maar ‘To The Next Level’ zichtbaar jezelf!

Own your style – VIP dag

In 1 dag werken aan een

Signature style die laat zien wie je écht bent!

 

Vaak heb je al een hele (persoonlijke) ontwikkeling achter de rug, maar blijft je kledingstijl nog wat ‘hangen’ in wie je was. Zakelijk gezien wil jij de volgende stap nemen.  Je wilt niet meer twijfelen over wat je aan moet. Miskopen wil je al helemaal niet meer! Je wilt een ‘Leading Lady’ zijn door uit te stralen wie je nu vanbinnen bent.

The Next Level! Een kledingstijl die je persoonlijkheid reflecteert en de klanten aantrekt die je écht wilt!

Na deze intensieve VIP-dag weet jij heel goed welke unieke stijl er past bij jou. Je weet precies welke kleur en kleding je de uitstraling geven die je graag wilt. Je weet na deze dag wat past bij jouw figuur. Je voelt je zekerder en kunt moeiteloos kiezen uit het immense aanbod in de winkels of online. Je weet precies wat je dragen wilt als je op het podium staat, zodat je je niet opgelaten of ongemakkelijk voelt. Maar gewoon zichtbaar jezelf bent.

Jij bent uniek, dus laat dat zien! 

Voordat ik met Mandy ging werken kleedde ik mijzelf met wat ik altijd heel snel kocht voor een event of belangrijke afspraak. Met behulp van het winkelpersoneel. Met als resultaat dat ik heel vaak fantastische spullen in de kast had hangen voor dat moment. Maar het was niet zo dat ik daarna standaard blij werd als ik mijn kast open trok. Ik had veel miskopen hangen. Kleding die ik daarna nooit meer droeg alleen wist ik niet goed waarom.

Ik twijfelde eerst. Vond dat ik het zelf moest kunnen. Mandy leerde mij met simpele aanwijzingen hoe ik me zo kan kleden dat het past bij wie ik ben. Dicht bij mijzelf te blijven. Niet alleen qua persoonlijkheid maar ook kijkend naar mijn figuur. Ze heeft mij’, door t passen van allerlei stijlen, laten zien waarom bepaalde kledingstukken juist niets voor mij doen en welke juist toppers zijn. Waarom bijvoorbeeld mijn broderie jasje (die ik zo leuk vond) Helemaal niet bij mijn persoonlijkheid past! En waarom ik op bepaalde momenten zo’n behoefte heb aan mijn grijze of juist knal roze kleur. Het allerbelangrijkste is dat ik mijzelf leerde kleden op hoe ik mij voel of wil voelen.

Nu kan ik verder bouwen aan mijn eigen kledingstijl! Mijn kijk op kleding is helemaal veranderd. Het geeft rust. Scheelt een hoop tijd, twijfels én geld bij het kopen. Ik wist natuurlijk altijd wel dat kleding een fantastisch communicatiemiddel is. Maar dat het zoveel impact op mij én op mijn boodschap als ondernemer heeft …..dat wist ik nog niet!

Ellen Joosten

Entrepeneur, Owner, zakenvrouw, successupporter & founder van Smartgirls Global

Eerst droeg ik, als ik geen filmpjes maakte of tijdens mijn videotraining, vooral wat makkelijk en veilig was. Donkerblauw of zwart en af en toe een blouse met wat kleur of print. Hoewel ik natuurlijk heel goed weet dat bij het opnemen van filmpjes kleur het beter doet, vond ik het lastig om dat ook ‘gewoon’ te dragen. En, wat dan precies? Welke kleur dan?

Mandy ziet snel wat wél of juist niet bij mij past. Zonder dat ik als een modepop de deur uitloop en wat goed voelt voor mij. Ik voel mij daardoor zekerder. Fijn dat ik niet strak in pak/jurk moet om toch serieus over te komen.

Ik ben totaal anders naar kleding gaan kijken en kan beter beslissen wat wél bij mij past. Nu ik precies weet waar ik op moet letten én welke kleur ik het beste kan dragen, is het voor mij makkelijker geworden te kiezen. Ik voel me veel meer zelfverzekerd over mijn kleding!

Elisabeth Griffioen

De Video vakvrouw

Ben je benieuwd geworden of deze dag wat voor je is?

Vul onderstaand contactformulier in en binnen 24 uur hoor je van mij!

Wil jij voluit zichtbaar zijn in jouw eigen unieke stijl? En, wil jij graag 1 op 1 aandacht van mij? Vul hieronder dan het formulier en motivatie in en neem ik binnen 24 uur contact met je op.

3 + 14 =