Hoe match jij met jezelf?

Mixen en matchen. We doen het als vrouw maar al te graag 🙂 Nou ja….Als het gaat om het interieur, de nieuwste mode of bijpassende schoenen bij een kekke outfit. Maar jezelf laten zien, precies zoals je bent en doen wat jou gelukkig maakt?

Dat vinden we best lastig!

Zo vertelde Baukje mij onlangs in haar persoonlijke boost sessie, dat ze enorm worstelt met het gevoel telkens in een spagaat te leven. Dat haar leven niet meer matcht met wie ze ooit was. Baukje heeft een fantastische studie tot binnenhuisarchitect gedaan en droomde van een eigen kantoor.

En toen…

Ze werd moeder en moest haar bedrijf combineren met het gezin. Het liep spaak. Haar man was veel van huis en veel kwam op haar schouders terecht. Eigenlijk wilde ze juist minder werken en meer bij haar kinderen zijn. Maar ze wist niet hoe en het inkomen had ze ook zo nodig!

Ze was moe. Dood moe.

Haar hoofd maakte overuren. Ze had mega spanning in haar lijf. Ze vertelde dat ze soms zo uit haar slof schoot tegen haar kinderen, dat ze er zelf van schrok. Dit is niet wie ze was voordat de kinderen er waren. Dit is niet wie ze wilde zijn. NIETS MATCHT meer met haar DROOMleven.  Erger nog, ze voelde zich totaal geleefd!

Oeffff… ze zag het niet…

Even kreeg ik ook een brok in mijn keel. Ik herkende veel van wat ze vertelde. Nog niet zo heel lang geleden zat ik op haar stoel. Toen wist ik het ook niet meer. Alles had ik al gedaan. Tot ik ervoor koos te ontdekken wat ik nou eigenlijk wilde. Wie ik nou eigenlijk wilde zijn. Waar ik nou heel erg blij van word 🙂

En ook Baukje ging ervoor. En met succes!

Alles werd duidelijk. Keek in de spiegel. Ging staan en maakte een flink besluit. Ze investeerde tijd en geld in zichzelf en zei overduidelijk JA. Deuren gingen open. En alles werd anders voor haar. Dat gun ik de hele wereld! Alle vrouwen die die vette mismatch voelen.

Niks geen schuldgevoel. Maar helderheid!

Fonkeling all over the place 😉

Een gat in de lucht springen en o Wow…. De dingen doen en aantrekken die WEL MATCHEN met wie je bent!

En vooral  ZONDER GELEEFD te worden.

Het SNEEUWBAL EFFECT creëren in je leven, werk én gezin.

ECHT. Iedereen om je heen voelt jouw aanwezigheid. (niemand kan meer om je heen 😉

Nu draait haar kantoor in omzet beter dan ooit tevoren.

Ze ziet haar kinderen nu veel meer zonder dat het haar inkomen kost. En, haar man heeft er wat taken bijgekregen 😉 Ze voelt zichzelf de Miss Match in haar eigen leven. More Happy kan ze zich niet wensen!

Voel jij ook dat je geleefd wordt en zie je dat terug als je in de spiegel kijkt? Wil je nu écht verandering? Wil jij ook weer bruisen en bubbelen? Vraag dan hier jouw vrijblijvende en persoonlijke boost sessie aan. Ik help je graag op weg!

With love,

Mandy

P.s. Ken je iemand voor wie dit ook interessant zou zijn, deel dit bericht gerust. Ze zal je dankbaar zijn. En ik ook 😉