Mijn naam is Mandy Visser en ik help de vrouwelijke ondernemer zich zó te kleden dat ze (weer) blij is met wat ze ziet in de kast én spiegel, zodat ze meer impact en zelfvertrouwen heeft en de klanten aantrekt die ze écht wil!

Urenlang wegdromen!

 

Mijn fascinatie voor kleur en stijl begon bij mijn oma. Mijn oma was super modern: altijd gehakt, gelakt en gestift. Tijdens logeerpartijtjes werd ik omgeven door prachtige plaatjes die in de blauwe of gele logeerkamer hingen van stijliconen zoals Audrey Hepburn.

Urenlang keken we op de bank opgekruld in pyjama de geweldige zwart/wit dansfilms van Fred Astair en Ginger Rogers met de stem van Frank Sinatra op de achtergrond. Prachtige vrouwen met hoed, mooi aangekleed en goed verzorgd.

Intrigerende dames die een uitstraling hadden waar ik helemaal blij van werd. Intuïtief koos ik voor de kleur van de logeerkamer waar ik mij op dat moment goed bij voelde.

Geen 13 in een dozijn

 

De liefde voor de schoonheid van kleding nam ik mee naar mijn poppen. Op zondagochtend kon ik urenlang op mijn kamertje poppenkleertjes naaien.

Niet verwonderlijk dat ik na de middelbare school koos voor de Modevakschool, waar ik mijn eigen kleding maakte. Al snel kreeg ik in de gaten dat niet iedereen de kleding aandurfde die ik droeg.

Zoals mijn eigen gemaakte flared jeans met gekleurde bloemen waarmee ik flaneerde over de boulevard van Scheveningen. Heerlijk vond ik dat! Niet om te provoceren. Maar pure kunst en expressie: laten zien wie ik ben. Vol trots. Voor mij geen 13 in een dozijn outfit 😉

“Van grijze muis naar vrolijke noot”.

-Mandy Visser-

De worsteling

 

Toen werd het leven ineens serieus. Geld verdienen met een  rete goede baan en dito inkomen. Een ding wist ik zeker: dat kon niet in de modewereld waar alles voor mijn gevoel nep was. Dat paste mij niet.

Ik volgde het gebaande pad. Een échte jobhopper. Steeds een betere baan, dito inkomen en uiteindelijk een mooi huis. Tot op het moment dat ik het moederschap niet meer met die baan wilde combineren.

Ik stapte uit de ratrace en koos voor het zelfstandig ondernemerschap. En daar gebeurde er iets raars. Ineens was ik niet meer die zelfverzekerde vrouw. Ik worstelde enorm met het gevoel telkens te moeten kiezen tussen kind, klant of de wasmand. Dat frustreerde mij en bracht me op het moment dat ik mij afvroeg…

Wie ben ik nou? En.. wat wil ik nou eigenlijk écht? Waar houd ik van? Ik wist het niet meer!

Ineens zag ik het

 

Het allergrootste inzicht kwam toen ik in de spiegel keek. Kleurloos en de schim van wie ik ooit was. Ineens besefte ik dat mijn kast volhing met zwarte kleding. Terwijl ik helemaal niet van zwarte kleding houd.

Hoe kon het zijn dat ik mijzelf zo had weggevaagd terwijl ik vanbinnen zo kleurrijk ben? Mijn binnen- en buitenkant kwamen totaal niet meer overeen.

Tijd om kleur te bekennen!

Ondernemen vanuit mijn hart!

 

Ik ging op onderzoek uit. Investeerde in persoonlijke ontwikkeling, kleurenleer en sales. Inmiddels maak ik keuzes niet langer op basis van hoe het hoort, maar hoe ik het graag wil vanuit mijn hart.

Langzaam kwam er weer kleur in mijn leven en ging ik de dingen doen waar ik blij van werd. Wat ik altijd intuïtief aanvoelde als kind, weet ik nu heel goed met mijn kennis voor mijn klanten toe te passen.

Hoe kleur en een eigen unieke stijl je helpt steviger in je schoenen te staan om jouw droom waar te durven maken. Om te gaan doen.

Hoe jij jouw binnen- en buitenkant moeiteloos kunt laten samensmelten om te laten zien wie je bent. Van grijze muis naar vrolijke noot!

Kom, beken kleur!

 

Draag jij veel zwart of donkere kleuren? 

Ben je benieuwd wat kleur voor jou kan doen om de juiste klanten aan te trekken? Of wil je graag meer kleur in je leven?

Plan dan hier een GRATIS Boost gesprek in

Test je WoW factor

Met deze test ontdek je binnen 3 minuten wat jij kunt doen om die
WoW-factor te krijgen en 100% zichtbaar jezelf te zijn.