Mijn naam is Mandy Visser. Oprichter en eigenaar van Bloom For Life, trotse moeder en getrouwd met Ronald… maar bovenal een prettig gestoorde en liefdevolle vrouw. Sinds ik mijn passie leef en vrouwen help bouwen aan hun zelfvertrouwen in Life Style en Bizz, leef ik het leven dat ik écht graag wil. Het geeft mij zo’n intens gevoel van geluk als ik jou die inzichten kan geven waardoor jij verder kunt. Dat jij vol zelfvertrouwen de ruimte neemt die jou toekomt. Omdat je dat verdient!

Niet meer ten koste van mezelf!

Jarenlang draaide ik voor mijn gevoel in cirkeltjes. Gek werd ik ervan! Ik deed vooral wat anderen van mij verwachtten en cijferde mijzelf telkens weg. Ik herkende mezelf totaal niet meer. Dat wat ik zag in de spiegel klopte niet meer met hoe ik mij vanbinnen voelde. Het ging knagen, piepen en kraken en vroeg mij continu af… “Is dit het nou? Wie ben ik nou eigenlijk?” Ik kwam er niet meer uit. Ik wilde graag meer rust en ruimte voor mezelf, maar werd totaal opgeslokt door het werk, gezin en omgeving.

Echt. Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!

De vrouw die ik nu in de spiegel zie past weer bij hoe ik mij voel. Vol zelfvertrouwen bruis en bubbel ik weer en voel mij krachtiger dan ooit! Mijn weg was een bijzondere weg en ik heb daardoor heel veel geleerd. Graag leer ik het jou ook! Wil je weten hoe ik het gedaan heb? Start dan hier met mijn 4 maanden programma waarin ik je mijn unieke Bloom-up methode leer! Deze methode helpt jou succesvol te bereiken wat je écht wilt door MAXIMAAL jezelf te zijn.

“Van grijze muis naar vrolijke noot”.

-Mandy Visser-


Mijn missie

Er zijn zoveel mooie vrouwen op de wereld die zichzelf verstoppen, leven vanachter een masker. Zichzelf wegcijferen en hun ware ik niet durven laten zien. Ze zijn bang voor wat anderen wel niet zullen denken. Ze laten zich tegenhouden door een goed betaalde baan, hun hypotheek of de mening van een ander. Zonde! Het is mijn missie om duizenden vrouwen te inspireren in hun kracht te gaan staan, te doen wat ze écht willen en MAXIMAAL zichzelf te durven zijn, weer te bruisen vanbinnen én buiten en de liefde te verspreiden.

“Life is like riding a bicycle.
To keep your balance you must keep moving.”

– Albert Einstein –