Testimonials

Het is fijn dat ik nu mijn “zijn” volledig heb geaccepteerd. De afgelopen tijd heb ik vele stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling, maar iets hield mij nog bezig. Ik kampte met een aantal issues. Waaronder de onzekerheid over ouder worden en een veranderend lichaam. Mandy heeft mij een mooie spiegel voorgehouden. Ik had ineens door waar ik mee bezig was. Dat inzicht heeft mij geholpen liever over mijzelf na te denken. Door het verband te zien, goed voor jezelf te zorgen, lief te zijn, is er een acceptatie gekomen. Mandy weet de vinger op de zere plek te leggen en is iemand die een ander heel duidelijk aanvoelt hoe het écht met iemand gaat.

Chantal de Werd

Systemisch Business & Life Coach at Human In Sync

Op het oog had ik het prima voor elkaar. Maar zo voelde het voor mij niet. Ik liep vast in mijn dagelijkse routine, werk én zorgen voor mijn gezin, voelde mij totaal geleefd. Alsof ik gevangen zat in de situatie en de vrijheid niet meer kon voelen. Ik werd er benauwd en gestrest van. Continu ging de vraag door mijn hoofd ‘Wie ben ik nou en wat wil ik nu eigenlijk?’ Eigenlijk was ik mezelf ‘kwijtgeraakt’. Stond totaal niet meer in mijn kracht. Ik wist, er moet iets veranderen!

Het programma heeft mij geholpen om écht naar mezelf te kijken. Ik voelde mij gehoord en gezien en er werd met aandacht naar mij geluisterd. Mandy heeft mij een spiegel voorgehouden die heel waardevol is geweest. Het heeft mij geholpen beslissingen meer vanuit mijzelf te maken. Te gaan staan voor wat ik waard ben. Zo fijn, ik voel mij weer heerlijk, krachtig en in balans!

Mandy is een heel fijn, open en oprecht persoon die het beste in je naar boven haalt. Het voelde als een warm bad. Een krachtige vrouw met een prachtige missie.

Esther Braam

Virtueel Assistent bij HappyworksVA

Het raakte mij, ik had nog wat werk te doen! Onbewust hield ik mij nog op de handrem als Valentina. Dat wat ik als excentrieke Funky Juffie gewoon doe, kan ik als Valentina natuurlijk ook, maar dat vond ik soms nog lastig. Bij Mandy heb ik geleerd mijn sterke punten te belichten. Ze is liefdevol, oprecht en kijkt verder dan de buitenkant. Ze is iemand bij wie je je snel thuis voelt. Nu ik weet wat mij tegenhield, kan ik nog meer écht Valentina zijn.

Valentina Pentury

Eigenaar Pocaflower Productions

Mandy weet als geen ander hoe jij je voelt. Ze kent de klappen van de zweep en heeft zelf ondervonden hoe ze het maximale uit zichzelf wist te halen nadat ze zichzelf was kwijtgeraakt. Ze is één van de liefdevolste personen die ik ken. Anderen aanvoelen en in de juiste richting coachen kan ze geweldig! Vrouwen laten stralen, dat is wel aan haar toevertrouwd. En het mooiste vind ik dat het mes aan twee kanten snijdt. Haar klanten gaan stralen, maar Mandy ook. Want ó, dit is zó haar levensmissie. Dat kun je aan alles zien. Wil jij jezelf weer helemaal vinden, je talenten 100% benutten en het maximale uit jezelf halen? Dan raad ik je Mandy van harte aan.

Daniëlle Leuvering, VA Business Academy

Nr 1 Business Strateeg voor high level VA’s & Online Business Experts

Het voelde alsof ik nog iets te doen had. Mandy heeft mij geholpen op een andere manier naar mezelf te kijken. Waar ik voorheen snel voorbij ga aan het moment wat misschien minder leuk is, krijg ik meer lucht en ontspanning als ik het wél aanga. Het was een heel fijn gevoel het niet alleen te hoeven doen en praktisch advies te krijgen. Mandy is liefdevol, open en behulpzaam. Mijn kracht & kwetsbaarheid is nu meer in balans!

Femke Kuiper

Wat was ik druk bezig om mezelf weer te vinden. Tenminste, dat is wat ik dacht! Niets is minder waar. Ik was al wel op weg in de zoektocht naar mijn geluk, maar zocht het buiten mezelf. Mandy, liet ze me zien waarmee ik bezig was. Ze hield me letterlijk de spiegel voor en gaf me dat zetje de goede richting in. Vanaf dat moment vielen allerlei puzzelstukjes in elkaar. En nu ben ik er, bij mijn hart, bij mezelf en voel ik zo’n grote rust! Hier ligt het fundament om verder te gaan. Ik voel mijn bruisende ik naar de oppervlakte komen, heb er zin in. De sparkling bubbles, waar ik zo van hou… Cheerz!

Marieke Vedder-Sigmans, High Heels & Happiness

Inspirator | Coach | Spreker

Test je WoW factor

Met deze test ontdek je binnen 3 minuten wat jij kunt doen om die
WoW-factor te krijgen en 100% zichtbaar jezelf te zijn.