Live Inspiratiedag


Heb jij het gevoel dat er meer in
je zit dan je nu laat zien?

Frustreert het je omdat je dat diep vanbinnen weet, maar het er totaal niet uit komt? Vergelijk jij jezelf teveel met anderen en heeft dit impact op jouw energieniveau en uitstraling? Maakt het je onzeker omdat je nu helemaal niet meer weet wat je wilt? Begin je daardoor alleen nog maar meer te twijfelen en heeft dat z’n weerslag op je leven, gezin of je business?

Herken je dit gevoel?

Ontdek jouw Unieke Power en wordt Krachtig,
Zichtbaar & Stralend jezelf!


Neem de regie in eigen hand!

Veel vrouwen hebben een druk sociaal leven. Ze zijn heel hard aan het werk om een aantrekkelijke geliefde, succesvolle carrièrevrouw, lieve moeder of een goede en gezellige vriendin te zijn. Tijd voor zichzelf is schaars of zelfs helemaal verdwenen. Vrouwen cijferen zich steeds verder weg. Zijn letterlijk uit beeld geraakt. Uiteindelijk belanden ze in een enorme spagaat tussen wie je denkt te moeten zijn en wie je echt bent (mismatch). De buiten- en binnenkant klopt letterlijk niet meer. We stellen onszelf de vraag “Is dit het nu?” Dit alles heeft z’n weerslag op je humeur, je energie, je uitstraling (de spiegel liegt niet) en de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt.

Hoe we onszelf zien staat soms zover af van hoe anderen ons ervaren of waarnemen. De vraag is natuurlijk hoe komt dat? Vrouwen zijn hard voor zichzelf. Nagenoeg nooit tevreden met hun lijf. Dat is te dik, dat moet slanker of strakker. Ze zien elk rimpeltje of bubbeltje of juist dat wat ze allemaal niet hebben. Waar komt die strengheid voor jezelf toch vandaan? Zo zonde!

Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je je zelf bent!

Ik geloof dat iedere vrouw Unieke Power in zich heeft. Ze staan er niet bij stil om dat ze veel te druk zijn met zaken die er niet toe doen. Laat staan dat ze weten hoe ze dit kunnen inzetten voor meer zelfvertrouwen .Ze zijn niet zichtbaar voor zichzelf én voor de anderen om zich heen. Ze zijn zich absoluut niet bewust van hoe mooi, krachtig en waardevol ze zijn. Ze zijn zich niet bewust van hoeveel kleur ze zichzelf en de wereld om hen heen kunnen geven.

Ontdek jouw unieke Power en ervaar hoe jij meer impact. Wordt een echte No1!

Vanaf nu is het tijd om jezelf op No1 te zetten

Meld je nu aan!
Doe mee en beleef een super toffe inspirerende dag…


Wat krijg je tijdens deze inspiratiedag?

Krachtige tools om jouw unieke power te vinden

Tijdens de Inspiratiedag help ik je op een inspirerende actieve manier ontdekken hoe jij jouw uitstraling vergroot en meer impact op jezelf, leven of business hebt. Je ervaart hoe anderen je zien. Je krijgt hierdoor meer inzicht in wie je bent en wat jou authentiek maakt. Hoe jij jouw binnen- en buitenkant kloppend maakt. En hoe je jezelf daarmee op een unieke manier kunt onderscheiden van anderen. Door te zijn wie je écht bent.

Wat ga je beleven tijdens deze Inspiratiedag?

We gaan op een bijzondere manier aan de slag met alle cadeautjes die jij in je hebt. Jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid zichtbaar maken. En hoe! Het belooft een dag vol plezier en aha momenten te worden. Wie ben je nu? Wie wil je zijn? Hoe kom je daar?

=
Je ontdekt welke unieke waarde van jou nog niet zichtbaar is
=
Je leert ze te omarmen en waarderen
=
Je maakt kennis met jouw aller diepste verlangen
=
Je ontdekt hoe jij jouw persoonlijke & unieke kracht kleurrijk kunt laten zien in jouw performance
=
Je krijgt inzicht in wat je nodig hebt om krachtig in beeld te komen
=
Je ontdekt hoe kleur & stijl je helpen om zonder twijfels en vol zelfvertrouwen zichtbaar te zijn
=
Je ontdekt hoe je hierdoor een enorme impact hebt en de communicatie naar een ander niveau tilt

Ik reik je hiervoor handvatten
en krachtige tools aan.

En, we bespreken meteen hoe deze voor jou kunnen werken en in welke vorm. Je ziet direct wat jou uniek maakt!


Goed om te weten!

Waar, Wanneer en Meer…

Deze LIVE geheel verzorgde inspiratiedag vindt plaats op een fantastische locatie die rust, ruimte en culinair genot biedt. De dag is van 9:30 – 15.30 uur in Strijbeek (NB) en is inclusief materialen, heerlijke biologische lunch, koffie thee en lekkers.

De investering in jezelf voor deze dag is €197,- ex btw.

*Slechts plaats voor maximaal 6 lef vrouwen per dag 🙂

Datum:
25 september 2018

Tijd:
9:30 -15.30 uur

Adres:
Hof van Strijbeek, Goudbergseweg 6, 4856 AD Strijbeek Noord Brabant

Bonus

Mijn GRATIS video waarin ik mijn 1e 5 geheimen deel die jou helpen bewust te worden hoe je een MISMATCH voorkomt

Deze 5 tips hebben mij enorm geholpen de allereerste stappen te zetten naar mijzelf. Trouw zijn aan jezelf vergt moed en lef. Met deze 5 geheimen help ik je graag op weg.

Over Mandy Visser

Uitstralingsexpert, Inspirator & Magische Mooimaker bij BLOOM for Life

Mijn naam is Mandy Visser en ik ben Uitstralingsexpert, inspirator & Magische Mooimaker. Ik heb geleerd dat door vanuit mijn hart met liefde en intuïtie te leven, mijn ogen weer glans hebben gekregen. Letterlijk weer sprankelen. Ogen zijn immers de spiegel van de ziel.

Altijd voor anderen leven en aanpassen maakte mij niet gelukkiger. En dat kon je zien aan wat ik uitstraalde! Zonder dat je er erg in hebt leef je het leven zoals ‘het hoort’, zoals er van je verwacht wordt. Je wordt eigenlijk iemand die je helemaal niet wilt zijn, iemand die je helemaal niet bent. Je herkent jezelf niet meer in de spiegel! Zo ontstaat er dus een dikke vette MISMATCH!

Ik heb ervaren hoe het is om even verdwaald te zijn, maar ook om mijn pad weer terug te vinden. En heb ontdekt dat anderen inspireren en motiveren mij tot bloei brengt. Zooooo fijn dat ik nu anderen hiermee kan helpen. Dat gun ik jou ook!

Daar waar je van niemand iets vindt, vind je gemakkelijker het mooie in jezelf.

Het is mijn missie om vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn, zodat ze vol zelfvertrouwen laten zien WIE ze zijn en het DROOMleven creëren dat écht bij ze past.

Ga mee op avontuur en ontdek het mooie in jezelf

Ik zeg JA tegen mezelf

© Copyright Bloom for Life